Новини

7 причин обрати УкрАгроЦентр у партнери

УКРАГРОЦЕНТР – компанія, яка є однією з найбільш технологічних у сфері оперативного постачання оригінального та якісного посівного матеріалу, засобів захисту та добрив.

«В УКРАГРОЦЕНТРі працюють досвідчені спеціалісти, які постійно розвиваються та досягають поставлених цілей.  Професійні менеджери та агрономи завжди використовують передові технології, що є запорукою успіху.  Головною метою нашої роботи є комфортне обслуговування клієнтів та забезпечення високої врожайності. Також ми прагнемо збудувати всеукраїнську розгалужену мережу регіональних представництв і складів для оперативного та комфортного обслуговування наших партнерів та допомогти фермерам отримувати якісні товари й послуги для покращення врожайності вчасно та з відповідальністю за результат», - розповідає директор компанії УКРАГРОЦЕНТР Олексій Луговий.

Головний принцип компанії – надати клієнту максимально широкий спектр послуг. 

«Ми ретельно вивчаємо потреби наших партнерів і оперативно реагуємо на них. Наші партнери – це і постачальники, і клієнти. Саме заради них ми знаходимо нові продукти, удосконалюємо технологічні можливості, розширюємо спектр послуг і підвищуємо рівень сервісу, а також застосовуємо європейські стандарти обслуговування та індивідуальний підхід до кожного», - зазначив Олексій Луговой та наголосив, що компанія забезпечує повний супровід партнерів.

Тож, які саме причини і чому варто обрати саме УКРАГРОЦЕНТР для співпраці?

В першу чергу – це оригінальний товар, який пропонує компанія фермерам. А по-друге – це максимально широкий спектр послуг, які компанія надає клієнтам.

Оригінальний товар:

Компанія активно співпрацює з мультинаціональними й вітчизняними компаніями — виробниками найсучасніших та інноваційних розробок, серед яких Maisadour, EKOPLON, Caussade semences, Нертус та інші., які є гарантом найвищого результату роботи господарств, які орієнтовані на високі врожаї.

Вчасна доставка товару:

Вчасна доставка товару здійснюється компанією завдяки широкій мережі власних складів у головних регіональних центрах України та власному автопарку, а замовлення від фермерів приймаються у режимі 24/7.

Надання консультацій агронома:

Консультація досвідченого агронома. Ця послуга включає в себе проведення онлайн консультації фахівця або виїзд його на поле, проведення розрахунку необхідної кількості добрив індивідуально для кожного поля, вибір оптимального режиму харчування рослин та контроль стану ґрунту.

Проведення навчальних програм для партнерів:

Навчальні програми для партнерів – включають в себе проведення семінарів та «днів поля», надання відео порад від агрономів та організацію виїзду партнерів на завод виробника, а також юридичну підтримку на усіх етапах.

Здійснення відео зйомки полів за допомогою дрона:

Зйомка полів за допомогою дрона, що дає можливість оперативно отримати інформацію щодо стану полів з вказуванням точних координаті та можливістю детального вивчення та лабораторного аналізу.

Регулярний огляд стану полів:

Регулярний огляд стану поля – послуга, яка включає в себе моніторинг стану посіві та зворотній зв’язок з фермером, надання порад щодо проблемних ділянок поля і допомога у розрахунку сівозмін. 

Мобільна лабораторія:

До послуг фермерів мобільна лабораторія, за допомогою якої можна зробити комплексний аналіз рослин та ґрунту.

«Наша компанія завжди готова задовольнити потреби клієнта в необхідному товарі або послузі оперативно та максимально комфортно. Ми пропонуємо оптимальні рішення для бізнесу, постійно розвиваємось та запроваджуємо нові ідеї та технології. З впевненістю можна сказати, що ми не лише пропонуємо виключно перевірену продукцію, а й готові розділити усі ризики партнерів і нести відповідальність за результат», - наголосив Олексій Луговой. 

Телефон для замовлення: 
+38(095)925-7777